Xiaomi Redmi Note 8 și Note 8 Pro – data lansării, preț și fișa tehnică

Redmi, filiala Xiaomi a lansat recent modelele Redmi Note 8 si Note 8 Pro. Aceste modele au sarcina dificila de a succeda modelele populare Redmi Note 7 si 7 Pro. Cele doua telefoane dispun de un aparat foto cvadruplu cu un modul principal de 64mpx pentru versiunea Pro dar si de o baterie impozanta compatibila cu QuickCharge 4+.

Redmi Note 8 urmeaza sa fie lansat in trei variante de culori – negru, alb si albastru si Note 8 Pro in negru, alb si verde. Pentru moment, aceste smartphone-uri nu au fost lansate in Europa. Xiaomi Redmi Note 8 Pro are un pret de 249,9 euro pentru varianta cu 6GB RAM si 64 GB stocare interna. Acest smartphone este disponibil pe Amazon si pe site-ul oficial al constructorului incepand cu data de 26 septembrie. Primele modele urmeaza sa fie livrate incepand cu data de 30 septembrie.

Fisa tehnica pentru Redmi Note 8. Regasim pe acest telefon un SoC Snapdragon 665, unul din cele mai recente procesoare Qualcomm destinate smartphone-urilor din gama mid range. Este sprijinit de 4 sau 6 GB RAM si 64 sau 128 GB de stocare interna. Ecranul LCD are o diagonala de 6,3 inchi in Full HD+. In ceea ce priveste partea foto, regasim aceeasi configuratie de patru aparate foto ca si la Redmi Note 8 Pro, cu diferenta ca Redmi Note 8 dispune de un modul principal de 48 mpx (Samsung ISOCELL GM2). Celelalte 3 module sunt de 8mpx si de 2×2 mpx (TOF+macro). Cat despre camera pentru selfie, aceasta este de 16mpx. Acest smartphone dispune de o baterie de 4000 mAh livrata cu un incarcator rapid de 18W.

Fisa tehnica pentru Redmi Note 8 Pro. Acesta beneficiaza de un SoC Helio G90T care ii permite sa propuna un senzor foto de 64mpx furnizat de Samsung. Astfel, devine in mod oficial primul smartphone care este lansat cu acest senzor foto. Acesta din urma este insotit de alti 3 senzori – un modul unghi ultra larg de 8mpx, un senzor de profunzime de 2mpx si un senzor macro de 2mpx. Este echipat cu un ecran LCD FHD+ de 6,53 inchi care ocupa 91,4% din partea din fata. Camera pentru selfie este de 20mpx si adapostita intr-un breton in forma de picatura de apa. Exista variante de 6 si 8GB RAM cu 64 sau 128 GB de stocare interna cu posibilitate de extindere pana la 512 GB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *