Xiaomi Redmi 8 – încărcare rapidă și baterie de 5000 mAh

Xiaomi a dezvaluit recent Redmi 8, un telefon din gama low-cost, echipat cu o fisa tehnica solida. Un smartphone care se distinge printr-o baterie impozanta de 5000 mAh, compatibila cu incarcarea rapida de 18W, prezenta unui cititor de amprente digitale in partea dorsala si pretul sau de vanzare inferior sumei de 150 de euro. Va spunem tot ce stim despre Xiaomi Redmi 8 in cele ce urmeaza.

Redmi 8 este dotat cu un ecran cu un breton in forma de picatura de apa de 6,22 inchi, un ecran LCD, protejat de Gorilla Glass 5. Pe partea din spate din plastic care imita sticla gasim un cititor de amprente digitale dispus in partea din centru. Tot in partea din spate gasim un aparat foto dublu compus dintr-un modul principal de 12mpx si un al doilea senzor de 12 mpx. Selfie-urile sunt asigurate de catre o camera frontala de 8mpx.

Acest smartphone este dotat cu o baterie impozanta de 5000 mAh, compatibil cu incarcarea rapida de 18W. In cutie este livrat cu un incarcator standard de 10W. Pacat. Redmi 8 este alimentat de un SoC Snapdragon 439, un procesor rezervat telefoanelor din gama low cost, cuplat la 3 sau 4 GB memorie vie. Drept urmare nu se anunta a fi un monstru in ceea ce priveste puterea.

Data lansarii si pret. Acest smartphone este propus in variantele de culori albastru, negru si rosu. Redmi 8 este disponibil in India la un pret incepand de la 8000 de rupii adica putin peste 100 de euro.

O varianta cu 64 GB stocare si 4GB RAM este vanduta la un pret de 9000 de rupii adica putin peste 120 de euro. In Europa ne putem astepta ca Redmi 8sa fie comercializat sub pretul de 150 de euro. Momentan, Redmi inca nu a dat informatii cu privire la data oficiala a lansarii in Europa.

Putem spune ca Redmi 8 este un telefon de buget care vine in completarea lui RedmiA, un model succesor a lui Redmi 7 dar si unul din cele mai vandute telefoane in 2019. Bretonul picatura este unul destul de discret. Chiar daca procesorul este unul destul de modest, este mai mult decat suficient pentru rularea unor jocuri de tip arcade si, posibil, cateva shootere mai light.

Senzorul principal, de 12mpx este un Sony IMX363, acelasi ca in cazul lui Redmi 8A. Design-ul cu valuri caracteristic poarta numele de Aurora Light.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *