Top seriale de văzut în aprilie 2021

Care sunt serialele pe care trebuie sa le vezi neaparat in aceasta luna pe Netflix, Salto, Disney+ sau Amazon Prime Video? Chiar vei avea de unde alege, asta e sigur.

The 100, sezonul 7. Aventura se incheie pentru eroii din The 100. La 1 aprilie, si nu este i farsa, Netflix a lansat sezonl 7 al serialului care este si ultimul. Cea mai buna ocazie de a descoperi cum se incheie serialul lansat in 2014.

Manifest, sezonul 3. Oare vom afla mai multe despre disparitia zborului 828? In orice caz, acest lucru ni-l promite trailerul. Creatorul sau a promis numeroase relvelatii care se vor etala intreg sezonul.

Hippocrate, sezonul 2. La sfarsitul anului 2018, serialul Hippocrate a fost lansat pe Canal+. 3 ani si o pandemie mai tarziu, personajele revin in sezonul cu numarul 2. Tinerii vor trebui sa faca fata unui aflux de pacienti in plina criza sanitara.

Them. Simti nevoia de fiori reci pe sira spinarii? In acest caz, serialul Them iti va placea cu siguranta. Cu ambianta sa din Get Out, ne spune povestea unui cuplu de afro-americani care se muta intr-un cartier din California unde locuiesc mai ales familii de albi. Dar rasismul nu este singurul lucru cu care vor trebui sa se bata, deoarece au loc din ce in ce mai multe evenimente ingrijoratoare aici.

The Nevers. Este un nou serial HBO care ne prezinta niste femei din epoca victoriana care isi descopera abilitati uimitoare si care vor trebui sa faca fata unor inamici de temut.

Dollface. Dupa ruptura sa. Jules se va impaca cu prietenele sale,dar si sa faca fata unei imaginatii hiperactive.

Shadow and Bone. Aici o vom urmari pe Alina, o orfana care traieste in rwgatul Ravka unde razboiul este omniprezent. Atunci cand se lanseaza in expeditie, descopera ca poseda o putere de temut, dar foarte cautata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *