Top 6 beneficii ale fasolei verde

Nu avem cum sa ignoram beneficiile fructelor si legumelor. Dar in ciuda binelui pe care ni-l fac, nu consumam mereu destule, uneori din ignoranta, uneori din cauza faptului ca nu ne place gustul.

Descopera azi o leguma foarte bogata in nutrienti care ar putea sa te faca sa iti schimbi parerea cu privire la legume- este vorba despre fasolea verde.

Te ajuta sa lupti contra artrozei. Artroza este o maladie a articulatiilor. O boala reumatismala care se manifesta prin dureri la nivelul articulatiilor. Fasolea verde este un aliment care poate lupta contra acestei boli deoarece contine potasiu. Acesta poate facilita circulatia sanguina si te ajuta sa ramai in cea mai buna stare de sanatate.

Fasolea verde te ajuta sa slabesti. Fasolea verde contine foarte putine calorii. Este foarte satioasa in acelasi timp si ideala atunci cand tii regim. Poti sa consumi atat cat vrei, fara risc, fata de alimentele mai grase.

Fasolea verde te ajuta sa lupti contra cancerului. Conform studiilor expertilor, fasolea verde este propice pentru a lupta contra cancerului de esofag sau de pancreas.

Fasolea verde este sursa de vitamine. Vitaminele sunt esentiale pentru buna functionare a organismului. O carenta in vitamine poate sa duca la mai multe boli. Pentru a-ti face plinul de vitamine insa, ai nevoie de o alimentatie sanatoasa. Avantajul fasolei verzi este urmatorul- contine un nivel enorm de vitamine. Aici vei gasi vitamina C, vitamine din grupul B, provitamina A si vitamina E. Dar fasolea verde este in acelasi timp si foarte bogata in minerale precum potasiul, calciul sau magneziul.

Fasolea verde este foarte buna pentru diabetici. Persoanele diabetice au de obicei un nivel de glicemie destul de ridicat. Glicemia este nivelul de glucoza prezent in sange. Atunci cand nivelul de glicemie este foarte ridicat, asta inseamna ca nivelul de zahar pe care il consumi este foarte ridicat si important. Fasolea verde te va ajuta insa sa reglezi nivelul de zahar din sange. Deci se poate consuma mai ales de catre cei care sufera de diabet tip 2.

Fasolea verde faciliteaza tranzitul. Fasolea verde este foarte bogata in fibre. Deci faciliteaza tranzitul si poate lupta contra constipatiei. Reduce si riscul de a suferi de cancer colorectal.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?