The War With Grandpa: Robert de Niro pleacă în război

Iata un proiect asteptat de multa lume, un proiect ce a fost o perioada in pericol din cauza epidemiei cu coronavirus, lansarea sa fiind amanata de mai multe ori. The War With Grandpa astepta o data de lansare inca din februarie 2018. Insa, abia anul acesta, 101 Studios, a permis lansarea internationala a filmului.

Robert de Niro interpreteaza rolul lui Ed, un bunic gazduit de fiica sa Sally dupa ce acesta din urma decide sa isi vanda casa pentru a evita sa fie plasat intr-un azil de batrani. Problema este ca i se atribuie temporar camera nepotului sau, Peter, in varsta de 10 ani care nu este deloc incantat de aceasta situatie. Determinat sa isi recupereze cu orice pret spatiul personal, tanarul se lanseaza intr-un veritabil razboi cu bunicul sau…care nu va ezita sa riposteze.

La 77 de ani si cu o cariera spectaculoasa in spate, este evident ca Robert de Niro nu mai are nimic de demonstrat cuiva, cu totii il stim drept un actor extrem de talentat. A jucat recent in The Irishman al lui Martin Scorsese si in Joker al lui Todd Philips. Actorul isi mai ofera din cand in cand placeri vinovate precum Dirty Papy. The War With Grandpa face parte in mod clar din categoria placerilor interzise, vinovate, adaptand titlul original, War With Grandpa.

Rivalitatea dintre aceste doua generatii lanseaza un conflict de proportii in care fiecare parte se agata de ce poate, chiar daca acest lucru ocazioneaza neplaceri colaterale asupra restului familiei. Fiecare are proprii sai aliati: Ed se bazeaza pe ajutorul vechiului sau amic Jerry si Peter se bazeaza pe colegii sai de scoala. Strategiile sunt care mai de care mai complexe, ca intr-un razboi adevarat.

Chiar daca nu este un film original, cu un subiect nemaivazut, The War With Grandpa compenseaza prin distributia de cinci stele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?