Stranger Things, sezonul 4 – cele mai bune teorii despre următoarele episoade

Esti nerabdator sa descoperi sezonul cu numarul 4 din “Stranger Things”? In acest caz, iti propunem sa facem o recapitulare a celor mai bune teorii care circula pe Internet cu privire la urmatoarele aventuri ale lui Eleven si gasca sa.

Va trebui sa mai avem rabdare inca cateva luni pana sa descoperim sezonul 4 din « Stranger Things ». Dar asta nu inseamna ca internautii nu au incercat deja sa elaboreze o multime de teorii cu privire la intrigile urmatoarelor episoade.

Oare care va fi cel mai rau sau mai malefic personaj? Ce personaj se va reintoarce? Serialul va contine din nou fapte reale? Iata deci care sunt lucururile la care ne-am putea astepta in urmarea serialului Fratilor Duffer.

Eleven, marea malefica a sezonului? Este una din cele mai nebune teorii ce circula pe internet cu privire la sezonul 4 din « Stranger Things ». Se pare ca marea malefica a noului sezon nu ar fi alta decat Eleven. O teorie destul de plauzibila daca ne amintim ca tanara eroina a fost muscata de un Demogorgon la finalul sezonului 3. Este deci posibil sa fie posedata de aceasta creatura si sa aiba probleme cu prietenii sai….Si in plus, isi va regasi puterile deci Eleven va fi mai puternica ca ca niciodata.

Will va fi un personaj LGBT? Zvonurile cu privire la orientarea sexuala a lui Will sunt numeroase. Este singurul din gasca fara iubita si nu prea este interesat de fete, dupa cum remarca si Mike. Deci ar putea fi al doilea personaj LGBT dupa Robin. Dar Will este inca destul de tanar si ar trebui sa avem grija cu astfel de zvonuri.

Cine este americanul? Sfarsitul sezonului 3 ne-a lasat intr-un enorm suspans dupa ce ne-a dezvaluit prezenta unui American inchis intr-o inschisoare rusa. Intrebarea care sta pe buzele tuturor este- cine este acest American misterios? Prima ipoteza- sergentul Hopper nu ar fi murit in timpul exploziei portalului si ar fi fost capturat de catre Rusi.

A doua ipoteza cea mai neasteptata- Americanul ar fi de fapt Dr. Martin Brenner, marele malefic din sezonul 1 care i-a dar lui Eleven puterile sale.

Alexei se va intoarce? In sezonul 3, un nou personaj a cucerit fanii prin umorul si naivitatea sa. Vorbim bineinteles despre Alexei, care a fost omorat injust la sfarsitul sezonului 3. Dar fani au fost extrem de dezamagiti deci nu e de mirare ca emit o teorie cu privire la reintoarcerea sa.

Catastrofa de Chernobyl va inspira oare serialul? « Stranger Things » se inspira doar din fapte reale. Unii internauti sunt de parere ca s-ar putea inspira si din catastofa de la Chernobyl. Ramane de vazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *