Samsung Galaxy A90 – design și caracteristici

Dupa mai multe luni de zvonuri cu privire la caracteristicile sale principale, Galaxy A90 de la Samsung a fost in sfarsit dezvaluit in cateva imagini online. In asteptarea unor informatii oficiale, am descoperit cu ce ar putea semana acest smartphone din gama mid-range cel mai premiul al constructorului coreean.

Anul acesta Samsung si-a reinnoit intreaga gama A. Conform zvonurilor, Galaxy A90 ar putea beneficia de un Snapdragon 855 si, ar fi in egala masura compatibil 5G. Cu alte cuvinte, beneficiaza de unele caracteristici demne de gama premium. Acest smartphone se adauga unei liste lungi de telefoane care urmeaza sa fie lansate anul acesta.

Trei aparate foto in partea dorsala. In acest weekend, au aparut pe Twitter mai multe clipuri video cu noul Samsung Galaxy A90. Putem observa din aceste clipuri video un breton mic, similar cu cel al lui Galaxy A70 si faptul ca acest nou smartphone va beneficia de 3 aparate foto in partea dorsala, pozitionate in partea de sus, stanga, pe verticala. Ne dam seama si ca vor exista si unele functionalitati precum filtrele AR Emoji, o autonomie generoasa, incarcare rapida prin USB-C, stabilizare video, un mod foto de noapte, un mod portret, un obiectiv ultra unghi-larg, o compatibilitate 5G si suportul Samsung Knox.

De altfel, pe forumul sud-coreean DC Inside, un internaut a publicat o imagine cu ceea ce pare a fi cutia lui Samsung Galaxy A90 5G reperata de catre Slashleaks. Ceea ce ne ofera inca o data posibilitatea de a-i observa design-ul dar si in egala masura cateva din caracteristicile indicate pe cutie. Putem observa ca acest smartphone este dotat cu un ecran sAMOLED Full HD+, cu trei aparate foto in partea dorsala, de 48+5+ 8mpx, cu un senzor de 32 mpx in partea din fata, 6GB RAM si 128 GB de stocare. Publicarea unei poze cu ambalajul telefonului pare in egala masura sa coroboreze anuntul cu apropierea lansarii telefonului Galaxy A90. In data de 6 septembrie va avea loc IFA 2019, la Berlin. Odata cu acest eveniment Samsung va tine o conferinta, joi, dupa-amiaza. Aceasta ar putea fi ocazia mult asteptata de multi, ca Samsung sa isi dezvaluie in sfarsit modelul Galaxy A90.

Galaxy A90 va beneficia de Android 9 Pie cu noua interfata One UI. In plus, este un terminal care rezista cu brio la contactul cu apa si cu praful. Acumulatorul de 4500 mAh dispune de tehnologiile fast charging 25W.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?