Netflix – producții următoare, de la The Irishman la 6 Underground

Mai multe productii Netflix isi vor face aparitia in lunile ce urmeaza. Printre filme de autori, de animatie, horror sau blockbusters, chiar vei avea de unde alege.

The Irishman, toamna anului 2019. Despre viata lui Frank, “The Irishman”, Sheeran, despre care se banuieste ca l-a facut sa dispara pe sindicalistul Jimmy Hoffa, in anul 1975. De ce il asteptam cu nerabdare? Pentru ca Martin Scorsese, Robert De Niro, Al Pacino, Harvey Keitel, Joe Pesci si povesti cu mafia. Fara indoiala este cel mai asteptat flm Netflix al anului.

Marriage Story, toamna anului 2019. Despre ce este vorba? Un regizor si sotia sa, o comediana, trec printr-un divort extenuant care ii face sa ajunga la extreme… il asteptam cu nerabdare pentru castingul sau si realizatorul sau. Dupa ce a rezervat drepturile de difuzare ale precedentului sau film, « The Meyerowitz Stories » pentru Netflix, Noah Baumbach reitereaza experienta cu « Marriage Story ».

The Laundromat, sfarsitul anului 2019. Despre ce este vorba? Este un thriller despre afacerea Panama Papers, bazata pe opera lui Jake Bernstein. De ce este asteptat cu nerabdare? Steven Soderbergh si Netflix – oare este vorba despre inceputul unei mari povesti de dragoste? Deoarece, inca o data, pe platforma de steraming cea mai celebra, se regaseste noul sau lung metraj, « The Laundromat ». In plus, are un casting de vis- Meryl Streep, Gary Oldman, Antonio Banderas sau David Schimmer…

6 Underground, sfarsitul anului 2019. Despre ce este vorba? 6 miliardari simuleaza propria lor moarte pentru a forma o unitate de elita secreta avand drept misiune neutralizarea unor criminali puternici. De ce il asteptam cu nerabdare? Stim foarte putine lucruri despre acest film. Deci va fi o surpriza placuta, cu siguranta.

The King. Despre ce este vorba? Han, un print mai capricios, vrea sa ajunga pe tronul Angliei dupa moartea tatalui sau. Va intra astfel intr-un razboi plin de intrigi in palat. De ce il asteptam cu nerabdare? Pentru capul sau de afis, Timothée, Chalamet, un rasfatat al Hollywood-ului, plin de carisma, de doar 22 de ani, care va trebui sa ii infrunte pe Joel Edgerton si Robert Pattison.

In the Tall Grass, sfarsitul anului 2019. Despre ce este vorba? Un frate si o sora sunt prizonieri pe un camp din Texas dupa ce au raspuns unui apel de ajutor al unui tanar. De ce il asteptam cu nerabdare? Dupa 1992 si Jessie, Netflix, va propune o noua adaptare a lui Stphen King, « In the Tall Grass ».

Pashmina, in 2020. O tanara americana de origine indiana exploreaza istoria familiei sale cu ajutorul unei esarfe magice din pashmina. Il asteptam cu nerabdare, deoarece Netflix propune foarte putine filme de animatie, de obicei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?