Inghețata – ce spune savoarea ta preferată despre personalitatea ta

Daca ai impresia ca inghetata cu vanilie face din tine o persoana plictisitoare, ei bine, te inseli. Iata cum savoarea ta preferata poate sa spuna foarte multe despre personalitatea ta.

Amatorii de inghetata de vanilie sunt impulsivi. Vanilia face parte din cea mai comuna sau obisnuita savoare atunci cand vine vorba despre inghetata. Iar cei care prefera aceasta savoare, sunt cel mai adesea impulsivi si adora sa isi asume anumite riscuri. Sunt de asemenea idealisti, care prefera sa se bazeze mai degraba pe intuitie decat pe logica.

Cei care prefera vanilia isi exprima mult emotiile si reusesc foarte bine in relatiile lor intime.

Amatorii de inghetata de capsuni sunt introvertiti. Un studiu realizat in Statele Unite, a ajuns la urmatoarea concluzie- cei care iubesc inghetata cu capsuni, sunt mai introvertiti, mai toleranti si mai devotati. Dar au in acelasi timp si o natura mai logica si mai meditativa sau mai crebrala.

Ciocolata pentru seducatori. Daca un cornet cu inghetata de ciocolata este tot ce iubesti mai mult pe lume, se pare ca esti un seducator convins. Iti place de asemenea foarte tare viata, tot ce are ea de oferit si toate placerile sale. Dar esti in acelasi timp, credul, dramatic si extrem de fermecator.

Cei care iubesc inghetata cu menta si ciocolata sunt persoane foarte incapatanate. Iti place sa ai mereu dreptate? Inseamna ca ciocolata cu menta si cu pepite de cicocolata este cu siguranta pe placul tau. Studiile au ajuns la concluzia ca savoarea de inghetata cu menta se asociaza unei persoane ambitioase, increzatoare si care adora sa aiba mereu dreptate. Aceste persoane nu sunt satisfacute pe deplin decat daca au mereu dreptate sau daca li se acorda dreptate.

Cei care adora inghetata cat mai colorata sunt pesimisti. Daca adori inghetata cu o savoare fructata si muticolora, se pare ca esti mai pesimist decat ai lasa sa se intrevada asta. Dar au si cea mai buna capacitate de analiza si iau cel mai adesea cele mai bune decizii.

Persoanele care apreciaza inghetata cu cafea sunt personae teatrale. Si vad si traiesc viata cu bun gust si pasiune.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?