HBO dezvăluie trailerul serialului Big Little Lies

Vesti bune pentru fanii serialului Big Litlle Lies. Sezonul cu numarul 2 va fi difuzat in curand, HBO a dezvaluit deja un trailer in acest sens. Big Little Lies a inceput sa fie difuzat de canalul HBO incepand cu anul 2017 si s-a bucurat de un succes enorm. Dupa ceremonia Emmy Awards serialul a plecat acasa cu numai putin de sase statui. Mini-serialul este o adaptare a romanului omonim scris de Liane Moriarty.

Cele sapte episoade ale sezonului 2 se deruleaza intr-un orasel de coasta si burghez din Statele Unite ale Americii. Serialul urmareste destinul incrucisat a sase femei, aflate in inima unei anchete, dupa o moarte tragica. Interogat de catre revista Vulture, directorul de programe HBO, Carter Ploys a declarat ca i s-a cerut scriitoarei sa vina cu un viitor pentru cele cinci personaje. Drept urmare, aceasta a scris o noua nuvela care se deruleaza dupa intamplarile din sezonul 1. scenaristul David E.Kelley s-a ocupat mai apoi de adaptarea acestei nuvele pe micul ecran.

In program in sezonul cu numarul 2: legaturile de prietenie vor fi puse la grea incercare, juramintele sacre de casatorie la fel, precum si certitudinile ale anumitor persoane cu privire la educatia copiilor. Cele cinci femei vor trebui sa dea explicatii cu privire la moartea suspecta a lui Perry.

Dupa cum spuneam mai sus, HBO tocmai a dezvaluit un prim trailer al sezonului cu numarul 2 al serialului Big Little Lies, sezon care se anunta la fel de excelent si de adictiv ca si primul. Nicole Kidman si Reese Witherspoon se reintorc. Cele doua au fost extrem de implicate in primul sezon al serialului. Vor relua rolurile lui Celeste respectiv al lui Madeline. Li se vor alatura Shailene Woodley, misterioasa Jane. Alte comediene care vor fi pe afisul acestui serial sunt – Zoey Kravitz alias Bonnie, James Tupper care joaca rolul lui Nathan sotul acesteia, Laura Dern, bogatasa Renata sau Adam Scott in rolul blandului Ed. Daca ai urmarit primul sezon atunci stii ca Perry nu mai joaca in acest serial, a fost ucis. Sezonul 2 va fi difuzat pe HBO incepand cu 9 iunie 2019.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?