De ce să te uiți la The Chair? Câteva motive

Mai intai chirurg, apoi agent MI-5 si acum directoare la o prestigioasa universitate.. Sandra Oh se pare ca a avut mai multe vieti si revine pe micul ecran cu un nou serial original semnat Netflix.

Cei care apreciaza deci comedia dramatica, vor fi incantati cu siguranta de noul serial The Chair. Intriga sa ne duce direct in inima aventurilor placute si mai putin placute ale departamentului de engleza de la prestigioasa si fictiva universitate Pembroke.

Pentru Sandra Oh. Mai are nevoie oare de prezentare? Actrita premiata la Golden Globes, mai intai pentru rolul sau in Grey’s Anatomy si mai apoi pentru rolul principal din Killing Eve este o prezenta minunata pe micul ecran. Aici o regasim in rolul principal inca o data, fiind o celebra directoare, Dr. Ji-Yoon Kim, care incearca sa mentina pe linia de plutire departamentul sau in ciuda taieturilor de la buget si a unui personal foarte greu de stapanit.

Actrita este inca o data cea mai buna si joaca aici alaturi de Jay Duplass, vazut in Transparent, Holland Taylor (My Uncle Charlie), David Morse (True Detective), Bob Balaban (The Grand Budapest Hotel), sau Nana Mensah (New Amsterdam).

Pentru creatorii de la Game of Thrones. In spatele serialului movie123 free se afla doua nume bine cunoscute, David Benioff si Dan Weiss. Dupa ce a dat lumea micului ecran peste cap cu celebrul Game of Thrones, duo-ul de showrunneri a acceptat in anul 2020 sa colaboreze cu platforma de streaming pentru serialul The Chair.

O reflexie cu privire la societatea americana. In spatele comediei, se ascunde o invitatie cu privire la lucrurile care anima in Statele Unite dezbaterile politice, intelectuale si educative. Intr-o societate unde modelul American este adulat, dar unde discriminarile sunt prezente peste tot, mini-serialul deschide portile unei institutii americane pentru a descoperi codurile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *