Cum poate fi schimbat finalul filmului Avengers Infinity War

Avengers Infinity War a fost un film care i-a marcat mult pe toti fanii filmelor cu supereroi, de aceea multi au inceput deja sa se intrebe ce va urma pentru producatorii filmelor Marvel in continuare.

Multi fani au ramas cu inimile frante dupa ce au vazut finalul din Infinity War, dar si cu multe intrebari cu privire la ce va urma mai departe. Un numar mare de persoane se intreaba deja cum vor fi anulate toate mortile de la finalul filmului si care va fi metoda prin care toate aceste personaje vor fi readuse la viata pe viitor.

Va trebui totusi sa existe o cale pentru a readuce la viata personajele avand in vedere ca Gardienii Galaxiei se vor intoarce cu un nou film watchseries hd in 2020, iar Black Panther a fost foarte apreciat atat de critici, cat si de fanii filmelor cu supereroi, lucru ce va insemna cel mai probabil ca filmul va avea si o parte a doua.

Chiar si filmul cu Spider-Man are doua sequel-uri pregatite, acestea fiind deja anuntate. Datorita acestor informatii, un lucru este sigur si anume ca personajele se vor intoarce, dar intrebarea care ne framanta este cum vor face acest lucru, raspunsul la ea aflandu-l in Avengers 4.

Unele persoane sunt de parere ca cheia intoarcerii celorlalti Avengeri va fi Nebula. In niste comics din care se pare ca s-au inspirat destul de mult producatorii filmului este adusa in prim plan Nebula, ea reusind sa-i fure manusa lui Thanos, primul lucru pe care il face ea fiind sa readuca la viata toate personajele care au disparut in Infinity War datorita snapului. Exista posibilitatea ca regizorii sa mearga pe aceeasi idee, lucru care ar insemna ca ea va reusi sa salveze situatia.

Chiar si Thanos ar putea fi cel mai mare dusman al sau, el nereusind sa-si duca treaba la capat in unele comics ale celor de la Marvel. Doctor Strange pare si el ca stie ceva despre lucrurile care vor avea loc in film, de aceea el se sacrifica pentru a salva viata lui Tony Stark.

Un alt personaj care se zvoneste ca ar salva situatia in Avengers 4 este Gamora, sufletul ei fiind cel care il opreste pe Thnaos. Captain Marvel poate si ea juca un rol important in Avengers 4, actorul care l-a jucat pe Thanos confirmand ca au fost filmate cateva scene in care el interactioneaza cu Captain Marvel. Ramane de vazut care va fi personajul decisiv in Avengers 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *