Cum obțineți mai mult spațiu pe telefon

Atunci cand aveti nevoie de spatiu, la fel ca pe Android, puteti sa va stergeti spatiul si pe iPhone. Veti putea astfel sa renuntati la niste aplicatii care nu va intereseaza. Cu toate acestea, va veti putea pastra toate datele pe care le-ati stocat anterior, astfel incat , in cazul in care va doriti sa instalati din nou o anumita aplicatie, sa aveti acces la datele respective.

Apple ne-a permis sa instalam aplicatii suplimentare din AppStore. Daca v-ati saturat ca aplicatiile ocupa prea mult spatiu, acum este posibil sa le stergeti ,dar sa pastrati in acelasi timp datele. Apple a oferit o flexibilitate mult mai mare odata cu ultimul iOS.

Aceasta flexibilitate este legata de interactiunea cu aplicatii terte, dar si native. Particularitatile suplimentare au trecut insa neobservate in majoritatea cazurilor, singurul lucru remarcabil fiind ca Apple permite acum dezinstalarea aplicatiilor sale native, de care nu aveti nevoie.

Pentru a sterge o aplicatie din iPhone, va trebui sa tineti degetul pe ea pentru cateva secunde. Ea va incepe sa tremure si va avea un X in deapta sus. Apple va va cere confirmarea daca doriti stergerea aplicatiei respective, iar daca veti confirma acest lucru, ea va fi stearsa definitiv. O aplicatie stearsa va putea fi oricand reinstalata din AppStore.

Daca stergeti o aplicatie, doar pentru a o reinstala mai incolo, va veti bucura de faptul ca datele stocate sau generate din interior sa fie pastrate. Veti pastra astfel cu usurinta datele din jocuri, dar si cele de autentificare. In cazul aplicatiei WhatsApp, veti pastra chiar si conversatiile purtate.

Pentru a sterge o aplicatie de pe iPhone, fara sa pierdeti si datele din interior, va trebui sa va accesati o setare din Settings sau din Configurari. Faceti un tap pe stocare iPhone si asteptati sa se populeze lista de programele instalate. Faceti un tap pe aplcatia pe care doriti sa o stergeti.

Din noul ecran similar, va trebui sa faceti click pe Dezinstalati aplicatie. Veti confirma astfel stergerea programului respectiv. Icoana aferenta jocului sau a utilitarului respectiv va ramane pe ecranul principal al telefonului. Cu toate acestea, ea va ocupa doar cativa MB, in functie de datele pe care le aveti stocate in interior. Veti observa astfel ca veti reusi sa salvati mai mult spatiu din telefon, fara a pierde salvarile din joc. Tineti cont de aceste aspecte importante si veti vedea ca veti reusi sa salvati spatiu, dar in acelasi timp va veti pastra datele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *