Conjuring 3: descoperă un prim extras angosant

Asteptand cu nerabdare lansarea sa, prevazuta pentru data de 9 iunie, Warner Bross tocmai a dezvaluit un prim trailer angoasant pentru filmul Conjuring 3 centrat asupra lui Lorraine Warren (Vera Farmiga).

Universul The Conjuring

Saga Conjuring ramane una din cele mai celebre din genul horror contemporan. In 2013, realizatorul James Wan lanseaza Conjuring Universe cu prima parte a trilogiei: Conjuring: The Warren Files. Lung-metrajul se bucura de un succes imens si provoaca un triumf popular. Pentru un buget de 20 de milioane de dolari, filmul are un profit de numai putin de 319 milioane in box-office. O consacrare totala care determina Warner Bross sa se lanseze in universul Conjuring mai departe.

Astfel, Warner Bross revine in 2016 cu The Conjuring: The Enfield Poltergreist. Si acest film se bucura de un succes imens. Peste 320 de milioane de dolari pentru un buget de 40 de milioane.

Conjuring 3, o continuare asteptata

Astfel, in aceasta vara, Conjuring 3: The Devil Made Me Do It va fi lansat in cinematografe incepand cu data de 9 iunie. Aceasta a treia parte ii aduce in prim plan pe Vera Farmiga si Patrick Wilson in pielea cuplului Warren. Conjuring 3: The Devil Made Me Do It va spune o poveste inedita despre doi vanatori de demoni care vor fi nevoiti sa colaboreze cu politia pentru a rezolva un caz.

Este vorba despre unul din cele mai spectaculoase cazuri cu care s-au confruntat sotii Warren pana in prezent. Un caz in care un barbat sustine ca este posedat de un demon pentru a se apara de crimele savarsite.

In timp ce difuzarea filmului se apropie cu pasi repezi, Warner Bros a dezvaluit recent un prim extras. Un pasaj scurt centrat pe Lorraine Warren care se foloseste de harul sau pentru a retrai uciderea unei persoane ce a avut loc in urma cu cativa ani. O ancheta periculoasa care ii va duce pe protagonisti la marginea prapastiei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *