Cele mai așteptate seriale ale anului 2019

Mizerabilii, Sex Education, Vernon Subutex…toate acestea fac parte din serialele pe care abia asteptam sa le urmarim in acest nou an.

Philharmonia. Un serial inedit care spune povestea unei sefe de orchestra care reuseste sa devina prima femeie care dirijeaza o orchestra permanenta. Intre ranchiuna si admiratie, intr-o lume in care concurenta este acerba, pasiunea si excelenta formeaza un cocktail exploziv, in aceasta lume evolueaza o sefa de orchestra vulnerabila. Un Mozart in the Jungle la feminin incepand cu data de 23 ianuarie.

Euphoria. Un grup de liceeni cu viitor nesigur isi ineaca esecurile si supararile in droguri, sex si violenta in urma mortii unuia din ei, la iesirea dintr-un club de noapte. Castingul este pur si simplu exceptional.

Vernon Subutex. Acest serial original Canal + este inspirat dintr-un roman de succes apartinandu-i lui Virginie Despentes. Cu Romain Duris in rolul principal, un barbat aflat in somaj care primeste trei casete video dupa moartea celui mai bun prieten al sau, un rocker, aceasta adaptare este excelenta. Serialul va fi difuzat incepand cu luna februarie.

Mizerabilii. Romanul lui Victor Hugo a avut parte de o multime de adaptari, atat pe marele cat si pe micul ecran. Comedii muzicale, desene animate si o multime de alte formate. De data aceasta este vorba de o noua versiune de serial semnata BBC. O adaptare care ii apartine lui Andrew Davies si care va avea sase episoade.

Sex Education. Un alt serial britanic extrem de asteptat in 2019. Un serial amuzant si inteligent totodata. Gillian Anderson joaca rolul unui sexolog, mama celibatara a unui adolescent neexperimentat, Otis, care va crea o celula de terapie sexuala clandestina in sanul liceului la care invata. Se va difuza incepand cu 11 ianuarie pe Netflix.

The Umbrella Academy. Un nou serial cu super eroi marca Netflix, o adaptare a benzilor desenate cu acelasi nume. Serialul pune in scena o fratie dotata cu puteri incredibile, antrenata si pregatita sa salveze lumea de raufacatori. In casting ii regasim pe Ellen Page, Robert Sheenan, Mary J. Blige si Cameron Britton. Serialul va fi difuzat incepand cu 15 februarie.

Un comentariu la „Cele mai așteptate seriale ale anului 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *