Caught By a Wave: o dramă sentimentală plină de tandrețe

Noutatea zilei de 25 martie pe Netflix soseste din Italia, cu drama sentimentala Caught By a Wave. O drama adolescentina in care iubirea este nevoita sa infrunte boala.

Sara si Lorenzo se intalnesc intr-o vara in cadrul unui stagiu. Cei doi adolescenti au parte de primii fiori ai dragostei sub soarele sicilian, nu au absolut nicio grija. Insa Sara sufera de distrofie musculara care ii scurteaza zilele si tanarul cuplu decide sa treaca peste aceasta proba a vietii impreuna.

Tema adolescentilor care se iubesc insa unul dintre ei sufera de o boala incurabila a fost deja tratata de cateva ori pe marele ecran. Ne vine in minte in primul si in primul rand filmul The Fault in Our Stars sau mai recentul Midnight Sun. Punctul forte al filmului Caught By a Wave este acela ca reuseste sa ramana la fel de sobru ca si titlul si ca nu cade in melodrama. Filmul este focusat pe personajele principale in primul si in primul rand. Sara isi accepta conditia si nu indrazneste sa ii dezvaluie la inceput nimic lui Lorenzo cu privire la afectiunea de care sufera. Ii este teama sa nu il piarda. Este vorba despre prima sa iubire si ii este teama ca din cauza bolii de care sufera relatia lor va deveni mai complicata.

El decide sa ramana alaturi de ea dupa ce afla de boala de care sufera. Totul este filmat cu delicatete si tandrete, gesturile, saruturile, totul, cum este si normal la aceasta varsta. Cei doi sunt extrem de convingatori ca si actori.

In spatele eternului cliseu “iubirea este mai puternica decat orice”, realizatorul Massimiliano Camaiti semneaza o drama sentimentala simpatica, tipic adolescentina. Filmat sub frumosul soare sicilian, Caught by a Wave poate fi considerat o oda plina de tandrete care ne aminteste de frumusetea specifica varstei inocentei. Este disponibil din 25 martie 2021 pe Netflix.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?