Câteva trucuri eficiente pentru a-ți dezintoxica viața

Nevoia de a dezintoxica viata vine direct din stilul nostru de viata supraincarcat si depasit care a fost adoptat de majoritatea oamenilor ca fiind normal si o realitate, un lucru care este insa departe de realitate.

Avem mai putin timp, dar ne asumam mai multe responsabilitati, un lucru care ne duce pana la urma sa facem alegeri mai putin sanatoase pentru corp si pentru spirit.

Deconexiunea de tehnologie. Suprautilizarea tehnologiei si dependenta excesiva de tehnologie sunt toxice. Daca nu esti de acord, gandeste-te la asta- copiii tai au vrut sa stea pe telefon sau la tableta in timpul mesei? Un coleg te-a ignorat total pentru a raspunde la un SMS?

Tehnologia are un impact negativ asupra relatiei reale cu cei din jur. Familiile se separa, parintii isi aduc mai mult de munca acasa si copiii stau pe telefon in loc sa citeasca o carte.

Exercitiile. Sunt cele care te vor ajuta sa iti stimulezi sistemul circulatoriu si fluxul sanguin, dar care ajuta in acelasi timp si alte organe sa trateze toxinele. Trebuie sa ai grija insa sa fii cat mai hidratat, band apa filtrata sau plata.

Purificarea cu ulei. Conform studiilor, uleiul de susan, un ulei natural comestibil si sesamolul un antioxidant, pot trata toxicitatea hepatica sau cea renala. Uleiul de susan poate diminua raspunsul inflamatoriu din corp si poate contribui de asemenea si la diminuarea metalelor toxice prezente in corp.

Fa curatenie. Fie ca vorbim despre birou, despre living sau despre dulapuri, cel mai bine ar fi sa elimini lucrurile care sunt in plus. Cantitatile excesive de carti, de jucarii, de hartii, de haine sau de pantofi nu ocupa doar loc la tine in casa ci si la tine in creier.

Consuma legume crucifere. Consumul de legume verzi poate sa fie cea mai buna modalitate de a elimina agentii cancerigeni din corpul tau. Legumele crucifere deci precum broccoli sau varza de Bruxelles sunt foarte bogate in indole – 3- Carbinol, care poate elimina estrogenul in exces.

Fii atent si la nevoile spirituale. Nevoile spirituale nu ar trebui sa fie neglijate. Fie ca meditezi, citesti sau profiti de frumusetea naturii, este foarte important sa iti echilibrezi starea de bine.

Masajul. Stimuland meridianele energetice ale corpului si ameliorand circulatia cu un bun masaj vei reusi sa purifici in mod natural corpul, sistemul limfatic. Este foarte benefic atat pentru sanatate, cat si pentru spirit.

Infuziile pentru a purifica corpul. Infuziile cu ciulin sau cu brusture pentru ficat sau cu anghinare si papadie pentru vezica biliara, sunt folosite de secole intregi pentru purificarea corpului.

Purificarea sistemului digestiv. Alege ceaiuri sau infuzii sanatoase si naturale, care iti vor purifica bland sistemul digestiv si colonul pentru a te bucura de cea mai buna stare de sanatate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?