Care sunt cele mai bune smartphone-uri ale momentului?

Mai frumoase, mai performante, va lasam sa descoperiti o selectie a celor mai bune smartphone-uri ale momentului, in topul vanzarilor.

Xiaomi Redmi Note 5, cel mai bun smartphone sub 200 de euro
Constructorul chinezesc Xiaomi are cateva modele de smartphone-uri demne de mentionat. In 2019, fara indoiala ca Xiaomi Redmi Note 5, un model echipat cu un ecran de 6 inchi, cu o camera foto dubla dintre care una de 12 megapixeli si cu un cititor de amprente digitale va impresiona mai multe persoane al caror buget este mai redus. Este dotat cu un excelent procesor Qualcomm care ii ofera o foarte buna reactivitate, mai ales daca ai obiceiul sa te joci pe telefon.

iPhone XS Max, cel mai bun smartphone pentru orice buzunar
Daca nu ai vreo restrictie in privinta bugetului atunci ar trebui sa te indrepti spre cel mai bun smartphone al anului 2019, adica iPhone XS Max. Mai mare decat iPhone X dar cu o dimensiune asemanatoare modelului iPhone 8 Plus, acest telefon este dotat cu un ecran OLED de 6,5 inchi, compatibil cu standardele HDR 10 si Dolby Vision ceea ce il face telefonul ideal pentru a te uita la filme sau la seriale. iPhone XS Max este echipat cu un aparat foto dotat cu doua obiective care poate filma in 4K.

Samnsung Galaxy S9, regele fotografiilor. A fost asteptat cu mare nerabdare si a fost vedeta editiei din 2018 a MWC. Samsung Galaxy S9 este un smartphone premium, mult mai reusit decat predecesorul sau. S9 ar putea rivaliza fara probleme cu iPhone X al lui Apple. S9 este dotat cu o camera foto principala si cu una secundara echivalenta a 52mm de 12MP cu OIS si o deschidere de f/2.4. In ceea ce priveste designul, la acest telefon ecranul si cadrul se contopesc cu scopul de a forma un design fara margini. Mufa Jack de 3,5 mm este pastrata in ciuda unei tendinte care o vrea disparuta la alti constructori si inlocuita cu un adaptor. Comercializarea lui S9 si S9+ a inceput din luna martie a anului 2018.

Un comentariu la „Care sunt cele mai bune smartphone-uri ale momentului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *