3 noi seriale HBO pe care trebuie să le vizionezi neapărat

Pe langa noul sau succes, « His Dark Materials », HBO ne mai propune inca 3 noutati care merita din plin sa fie descoperite. Iata care sunt acestea.

Watchmen. Este noul serial HBO care face senzatie deja. Si care promite audiente maxime in fiecare saptamana. Aceasta urmare a capodoperei legendarului Alan Moore, scenarizata de catre genialul Damon Lindelof, care a mai lucrat si la “Lost” sau “The Leftovers”, este considerata doar dupa primele doua episoade ale sale, o adevarata reusita.

Succesul sau este datorat mai intai povestii sale, care continua exact, ca la carte comicsurile « Watchmen ». suntem deci in anul 2019, Robert Redford este presedintele Statelor Unite iar Dr. Manhattan este inca pe Marte. Politistii sunt mascati si anonimi deoarece nu mai sunt in siguranta. Un grup terorist suprematist alb, A saptea cavelerie, a acaparat simbolistica persinajului Rorschach si duce atacuri tintite asupra polististilor si minoritatilor. In tot acest timp, Ozymandias se da drept mort si pare sa aiba cele mai speciale planuri pentru Terra.

In plus, interpreptarea personajelor este cu adevarat exceptionala, incepand cu Regina King, Tim Blake Nelson, Don Johnson si Jeremy Irons. Un serial pe care trebuie sa il incepi neaparat.

Catherine The Great. Aceasta mini-serie, aparuta datorita colaborarii dintre canalul HBO si canalul englezesc Sky Atlantic, este difuzata incepand cu inceputul lunii octombrie. In patru episoade, romancierul si scenaristul Nigel Williams a avut drept misiune de a spune povestea Caterinei, imparateasa Rusiei. “Catherine The Great” este deci povestea unei femei puternice, complexe si progresiste care nu ezita deloc atunci cand trebuie sa apeleze la violenta pentru a-si atinge obiectivele. O femeie criticata de asemenea de aristrocratia rusa datorita sexualitatii sale aparte si a viziunii sale filozofice inspirate din scrierile lui Voltaire.

Un serial axat pe putere care va fi cu siguranta pe placul celor care au adorat « Game Of Thrones » sau « Tudors ». Un serial care merita sa fie descoperit si datorita castingului sau- Helen Mirren, Jason Clarke, Paul Kaye, Paul Riter si Gina McKee.

Mrs. Fletcher. Canalul HBO este cunoscut mai ales datorita marilor sale productii si mini- seriilor dramatice si mai putin datorita comediilor sale. Dar care merita din plin sa fie descoperite. Cea mai recenta aparitie este « Mrs. Fletcher », o mini-serie comica, adaptata dupa un roman de Tom Perrotta. Este povestea unei mame de familie, care isi redescopera sexualitatea dupa ce fiul sau Brendan pleaca la Universitate. Este un serial foarte interesant care trateaza o tema foarte draga canalului HBO. Este vorba despre sexualitate, propriul tau raport cu corpul, raportul dintre barbati si femei in functie de generatie, dar si raportul dintre Internet si sexualitate. Teme foarte de actualitate care sunt aici analizate din diferite puncte de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *